Wil jij een raad de kaart spel binnen 30 seconden?

Wil jij een Raad de Kaart spel binnen 30 seconden?
Wat is er nou leuker dan ons kaartspel te spelen met op maat gemaakte kaartjes? Niet veel!

Wij bij Raad de Kaart denken er in ieder geval wel zo over en al onze klanten denken er hetzelfde over. Raad de Kaart is een bedrijf dat zich specialiseert in op maat gemaakte spellen. Het is een spel dat waarbij je termen van een kaartje moet raden binnen 30 seconden.

Dit is natuurlijk een heel oud spel dat in vele vormen al bestaat. Wij vinden echter dat het vele malen leuker is om gepersonaliseerde kaartjes te gebruiken. De herkenbaarheid van woorden werkt erg aanstekelijk op de lachspieren. Hoe grappig is het om bijvoorbeeld de baas van het bedrijf te moeten beschrijven? Of dat ene woord dat alleen bij jullie op kantoor gebruikt wordt?

Een Raad de Kaart spel bestaat uit 100% op maat gemaakte kaartjes. Op deze kaarten staan woorden speciaal voor je bedrijf. Daarnaast is er ruimte om het eigen logo en kleuren toe te voegen. Dit maakt het een perfect kerstcadeau voor ieder bedrijf. Het is een erg leuk en zeer goed betaalbaar cadeau voor werknemers of relaties. Verras alle medewerkers met een super origineel spel!
Een Raad de Kaart spel met eigen kaartjes werkt als volgt:

  1.  Maak teams van minimaal twee personen
  2. Leg alle kaartjes met dezelfde kant naar beneden
  3. Pak een kaartje en probeer alle vijf de termen binnen 30 seconden te raden
  4. Je krijgt een punt per goed antwoord
  5. Het eerste team bij 30 punten wint!

Kortom, wil je ook een super origineel en betaalbaar cadeau voor je bedrijf regelen? Neem dan direct contact met ons op. Klik op de onderstaande button en laat je gegevens achter, we nemen dan direct contact met je op!

Ik wil een eigen spel Product gids