Subtitle

Levertijd en verzending

Lezen

Levertijd & verzendkosten
Wij zijn en een kleine webshop maar doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, zullen we binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Het pakketje past gewoon door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven!

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze worden apart bij je bestelling vermeld.

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd en retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling  te annuleren. 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Dichtgetikt vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door Dichtgetikt in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u hem de herroeping meldt. Tenzij Dichtgetikt aanbiedt het product zelf af te halen, mogen we wachten met terugbetalen tot wij het product heeft ontvangen of tot de u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Dichtgetikt gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.
Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Dichtgetikt de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@Dichtgetikt.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.