Het Corona Kaartspel tegen alle verveelde avonden!

Ben je ook zo klaar met de hele Corona situatie? Kan je geen Covid-19 maatregel meer horen? Wil je gewoon lekker met je familie of vrienden een leuke avond hebben en toch de regels respecteren? Koop dan nu het officiële Corona Kaartspel van RaaddeKaart! Het Corona kaartspel tegen saaie avonden!

We zitten met elkaar in het grootste sociale experiment dat we ooit hebben meegemaakt. Iedereen moet zoveel mogelijk thuisblijven waardoor het moeilijker in contact met elkaar te komen is. Toch hebben wij van RaaddeKaart een oplossing: het Corona Kaartspel. Dit gezelschapsspel is erg leuk om in groepen van verantwoorde grote te spelen. Dit kan dus sowieso vanaf vier spelers maar zodra de maatregelen voorbij zijn kan dit gerust met twaalf personen gespeeld worden. Het kaartspel bestaat uit kaarten met alleen maar bekende Corona gerelateerde termen. Denk bijvoorbeeld aan Ab Osterhaus, hoestschaamte en de Coronakilo.

Volgens ons is dit de ideale manier om van die die coronadepressie af te komen en lekker te lachen met elkaar. Het Corona kaartspel is het beste antwoord op saaie avonden!

Het werkt als volgt:

Maak tenminste twee teams en leg alle kaarten met dezelfde kleur omlaag. Leg hier bovenop de afdekkaart. De volledige regels zijn hier te lezen. De winnaar is het eerste team dat dertig punten heeft. Om het extra leuk te maken spreek je natuurlijk af wat voor prijs dit team krijgt!

Ab Osterhaus speelt ook thuis het corona kaartspel

Ab Osterhaus is niet officieel betrokken bij dit spel maar zou waarschijnlijk groot fan het spel zijn. Niet alleen leer je weer wat bij, iedereen blijft ook netjes volgens de regels thuis! Het Corona kaartspel tegen saaie avonden!